Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Din pålitelige partner for:

Vintergraving

UTFØR GRAVINGEN OM VINTEREN?

Det er flere fordeler ved å gjøre gravearbeidene på vinteren.

Veldig ofte kan vintergraving være bedre egnet enn å grave i andre årstider. Egnede vinterprosjekter kan blant annet være å grave kabelgrøfter og legge nye kabler, ordne vann og avløp eller drenere rundt bygninger.

24t service

Telefon ikon

09970

Vi hjelper til med en gang! Tett Avløp eller andre lekkasjer?
Vi har døgnvakt 24 timer i døgnet for å kunne hjelpe med en gang. Er uhellet ute så ring oss så vi kan hjelpe deg så fort som overhode mulig!

Utfør gravingen
om vinteren!

KAN BESTILLES HELE ÅRET! Vi gir rabatt på vintergraving! Graving om vinteren har mange fordeler for deg! Spesielt drenering er fint om vinteren. Ved å utføre gravearbeider i vinterhalvåret kan du oppnå inntil 6% rabatt!

Vintergraving er gjerne mer skånsomt

Et graveprosjekt er ofte et stort inngrep i mark og utemiljø. Men med tele og frost i grunnen blir inngrepet mye mindre. I tillegg vil som oftest hagen være klar til å brukes igjen om sommeren.

Vi utfører graving hele året, men hør med oss om vintergraving kanskje kan være det mest ideelle for deg. Graving om vinteren har mange fordeler spesielt for deg.

Veldig ofte kan vintergraving være bedre egnet enn å grave i andre årstider. Egnede vinterprosjekter kan blant annet være å grave dreneringer og utbedre vann og avløpsrør.

Å grave om vinteren gir deg følgende fordeler:

  • Få utført jobben mens hagen likevel ikke er i bruk.
  • Grunnet frost og tele er grøftekanter mer stabile, noe som gir smalere grøfter.
  • Frost og tele gir også enklere separering av masser i tillegg til at det blir mindre sølete i berørte områder.
  • Tilbakefylte masser får satt seg til våren.
  • Opparbeiding av utemiljøet kan startes i forkant av vekstsesongen.
  • Utemiljøet blir tidligere klart til å ta i bruk igjen når sommeren kommer
  • Som de fleste graveentreprenører har vi bedre kapasitet på vinteren, dermed unngår du lange ventetider.

‍Vintergraving er gjerne mer skånsomt

Et graveprosjekt er ofte et stort inngrep i mark og utemiljø. Men med tele og frost i grunnen blir inngrepet mye mindre. I tillegg vil som oftest hagen være klar til å brukes igjen om sommeren.
Vi utfører graving hele året, men hør med oss om vintergraving kanskje kan være det mest ideelle for deg. Graving om vinteren har mange fordeler for deg som kunde av gravetjenester.

Må vi søke?
Pluss ikon
Mister vi vann og avløp ved utbedring av dette?
Pluss ikon
Hvordan gjennomføres et graveprosjekt?
Pluss ikon
Er det stor risiko ved graving?
Pluss ikon
5 stjerner

Drenering utført: De er ikke de billigste, men klart i toppskiktet innen kvalitet, oppfølging og problemløsing.

Kjartan, Hvalstad, 10. sep. 2022

5 stjerner

Jobben ble gjort iht avtale og tid. Kommunikasjonen underveis var det ingen ting å utsette på. Så kan trygt anbefale de til andre. Pris osv antas å ligge i et riktig nivå

Truls-Petter, Oslo, 16. aug. 2022

5 stjerner

Enviro gjorde en fantastisk bra drenerings jobb. De jobbet effektivt og raskt. Mandag til Torsdag 07.00-1700 i 2 uker. I mitt prosjekt kom det en del uforutsette ting som gjorde at jobben ble dyrere en først antatt. Jeg måtte pigge, bytte all masse da det kun var stor stein/fjell i grunn samt ingen tidligere drenering som medførte at jeg måtte ha to nye mottaks basseng. Jeg fikk alltid muntlig beskjed med engang de oppdaget noe og deretter fikk jeg et skriftelig tilbud på ekstraarberidets kostnader samt en forklaring på hva som måtte gjøres. Ingen språk problemer da alt gikk på norsk og svensk. De kunne startet to uker før avtalt tid som passet meg veldig bra. Vil anbefale Enviro til andre

Cornelius, Bekkestua, 3. juni 2022

5 stjerner

Må ærlig si at jeg er ekstremt fornøyd med jobben dere har gjort! Og ekstremt er det rette ordet... Veldig profesjonelt, ryddig, tydelig, ærlig og særlig tilgjengelig. Det er imponerende at prosjektleder er tilgjengelig selv på søndag og kveld for å diskutere vanskelige beslutninger. Hatten av!

Pil til høyre ikon
Pil til høyre ikon

Snakk med våre ansatte

Aina

Ordre og storkundeansvarlig
47 923 007aina@enviroas.no

Thorbjørn

Prosjektleder
952 52 033thorbjorn@enviroas.no

Simen

Prosjektleder
482 63 430simen@enviroas.no