Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Din pålitelige partner for:

Kabelgraving

Enviro Entreprenør utfører kabelgraving for private og næringskunder.

Enviro Entreprenør utfører alt fra kabelgraving til å legge nye kabler og tilbakestillelse av miljø og uteområder, alt i henhold til de standarder som kreves.

24t service

Telefon ikon

09970

Vi hjelper til med en gang! Tett Avløp eller andre lekkasjer?
Vi har døgnvakt 24 timer i døgnet for å kunne hjelpe med en gang. Er uhellet ute så ring oss så vi kan hjelpe deg så fort som overhode mulig!

Utfør gravingen
om vinteren!

KAN BESTILLES HELE ÅRET! Vi gir rabatt på vintergraving! Graving om vinteren har mange fordeler for deg! Spesielt drenering er fint om vinteren. Ved å utføre gravearbeider i vinterhalvåret kan du oppnå inntil 6% rabatt!

Gjennom mange år har vi fått en godt samlet kompetanse og leverer derfor kabelgraving for nettselskaper og næringskunder, så vel som til private husstander.

Vi har erfaring med å grave kabler i offentlige områder, i trafikkerte byer, i og langs kommunale veier og på privat eiendom.

Uansett kan vi levere de grøftene som prosjektet ditt har behov for, med den gjenoppbygningen og istandsettingen som ønskes.
Referanser oppgis på forespørsel.

Hjelp til påvisning av kabler

Er det rør og kabler under bakken der vi skal grave? For å unngå skader må vi vite dette før gravingen starter. Vi har måleintstrumenter som med stor presisjon kan påvise hvor de ligger. Bunn og stikkledninger kan være registrert hos kartverket og det kan også hende kommunen din har oversikt.

Vi ordner gravemelding

Før du går i gang med kabelgraving på egenhånd, er det flere regler du må ha oversikt over. Et graveprosjekt kan føre til vesentlige terrengendringer og komme i konflikt med kommunale reguleringsplaner. I endel tilfeller må du søke tillatelse fra kommunen før du kan grave. Alle arbeider som berører offentlig grunn eller utføres i kommuner med generell gravemeldingsplikt, må gravemeldes.

For våre kunder holder Enviro Entreprenør all kontakt med de offentlige instanser som er nødvendig og innhenter nødvendige tillatelser. Vi gjennomfører ditt prosjekt etter alle forskrifter og du kan derfor være sikker på at ditt graveprosjekt er i trygge hender.

Ta kontakt

Må vi søke?
Pluss ikon
Mister vi vann og avløp ved utbedring av dette?
Pluss ikon
Hvordan gjennomføres et graveprosjekt?
Pluss ikon
Er det stor risiko ved graving?
Pluss ikon
5 stjerner

Drenering utført: De er ikke de billigste, men klart i toppskiktet innen kvalitet, oppfølging og problemløsing.

Kjartan, Hvalstad, 10. sep. 2022

5 stjerner

Jobben ble gjort iht avtale og tid. Kommunikasjonen underveis var det ingen ting å utsette på. Så kan trygt anbefale de til andre. Pris osv antas å ligge i et riktig nivå

Truls-Petter, Oslo, 16. aug. 2022

5 stjerner

Enviro gjorde en fantastisk bra drenerings jobb. De jobbet effektivt og raskt. Mandag til Torsdag 07.00-1700 i 2 uker. I mitt prosjekt kom det en del uforutsette ting som gjorde at jobben ble dyrere en først antatt. Jeg måtte pigge, bytte all masse da det kun var stor stein/fjell i grunn samt ingen tidligere drenering som medførte at jeg måtte ha to nye mottaks basseng. Jeg fikk alltid muntlig beskjed med engang de oppdaget noe og deretter fikk jeg et skriftelig tilbud på ekstraarberidets kostnader samt en forklaring på hva som måtte gjøres. Ingen språk problemer da alt gikk på norsk og svensk. De kunne startet to uker før avtalt tid som passet meg veldig bra. Vil anbefale Enviro til andre

Cornelius, Bekkestua, 3. juni 2022

5 stjerner

Må ærlig si at jeg er ekstremt fornøyd med jobben dere har gjort! Og ekstremt er det rette ordet... Veldig profesjonelt, ryddig, tydelig, ærlig og særlig tilgjengelig. Det er imponerende at prosjektleder er tilgjengelig selv på søndag og kveld for å diskutere vanskelige beslutninger. Hatten av!

Pil til høyre ikon
Pil til høyre ikon

Snakk med våre ansatte

Aina

Ordre og storkundeansvarlig
47 923 007aina@enviroas.no

Thorbjørn

Prosjektleder
952 52 033thorbjorn@enviroas.no

Simen

Prosjektleder
482 63 430simen@enviroas.no