Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Hvorfor velge oss?

24t service

Vi hjelper til med en gang! Tett Avløp eller andre lekkasjer?
Vi har døgnvakt 24 timer i døgnet for å kunne hjelpe med en gang. Er uhellet ute så ring oss så vi kan hjelpe deg så fort som overhode mulig!

VELG TRYGT OG SERIØST

Vi prioriterer alle kunder - store som små, vil oppleve den samme tryggheten og punktligheten vi leverer til våre tjenester.  Enten det er ut i veibanen eller i en privat hage så er våre ansatte fokusert på å levere en god opplevelse til deg som vår kunde.

Enviro entreprenør har gjennom 30år hjulpet privatpersoner, borettslag og sameier. I denne perioden har vi skilt oss ut fra useriøse aktører i bransjen og stått på for å skape en plass for kvalitetsleverandører. Et kjennetegn på dette er et hundretalls fornøyde kunder. at vi har mange gjenbrukskunder som rørleggere, vaktmesterselskap, skadesaneringsselskap, konsulentselskap og andre selskap hvor til syvende og sist sluttbrukeren er private boligeiere, borettslag og sameier.

Kvalitet i leveransen

Vi garanterer for alt vårt arbeid. Kvalitet og funksjon har høyeste prioritet. Samme kvalitet for store som små prosjekter.

Kunden i fokus

Egen prosjektleder til hvert prosjekt. Tett og ryddig dialog under hele prosjektet. Ingen uforutsette kostnader eller endringer uten skriftlig godkjennelse.

Faglig kunnskap

Solid fagkunnskap og alle sertifiseringer. Alle våre ansatte får faglig påfyll utover deres utdannelser, krav og sertifiseringer som ligger i bunn.

Menneske i fokus

Våre ansatte skal ha en aktiv og givende hverdag. Vi har en sterk og god bedriftskultur hvor det er fokus på trivsel og personlig utvikling i vår dynamiske hverdag.

Trygghet i selskapet

Vi har solid økonomi og har alle godkjenninger og sertifiseringer som selskap. Vi har klare rutiner og satte roller i bedriften for gjennomføring av hvert oppdrag som gjør at alle får samme behandling som vivet skaper gode leveranser for kundene våre.

Erfaringen

30 års erfaring! Vi har vært med på å utvikle det vi i dag driver med, med på veien har vi tatt til oss erfarne og dyktige fagfolk. Dette er hva vi kan og gjør hver dag.

Fleksibilitet og løsningsorientert

Vi er der vi skal være, morgen eller kveld. Vi leverer vår tjeneste på den måten som passer best for deg og for funksjonen tjenesten skal ha.

Gøy på jobb

Vi har engasjerte og dedikerte ansatte som skal trives! Engasjementet for hverandre og fagene er noe vi dyrker hver dag.  Dette gjør at vi også har det gøy, det skal være gøy å være flink!

Garanti

Vi garanterer for alt vårt arbeid.
Les mer Om oss (link til om oss)

Dette gjør du en gang, sørg for å få det riktig
Det gjøres så mye feil der ute, selv av entreprenører med lang erfaring er det dessverre slik at det fortsatt den dag i dag gjøres tekniske feil. Vi er motpolen til dette, det kan vi garantere og er svært stolte av. Vi garanterer for både vårt arbeid og din trygghet, du får god oppfølging av egen prosjektleder gjennom hele prosjektet hvor ingenting betales før etter prosjektets avslutning hvor begge parter er enige om at arbeidene er ferdigstilt.

Kontakt oss
No items found.
x ikon

Akutt behov?

Klikk her!