Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Din pålitelige partner for:

Fjernvarme

Enviro Entreprenør AS er en komplett leverandør innen fjernvarme og fjernkjølingsanlegg. Vi leverer alt fra prosjektering til grunnarbeider og sveisetekniske arbeider.

Med en godt samlet faglig kompetanse, har selskapet de siste årene bygget opp en god plattform for leveranse av både totale og enkeltentrepriser på fjernvarme til Norges største og fremste energiselskaper, i tillegg til borettslag og øvrige næringskunder.‍

24t service

Telefon ikon

09970

Vi hjelper til med en gang! Tett Avløp eller andre lekkasjer?
Vi har døgnvakt 24 timer i døgnet for å kunne hjelpe med en gang. Er uhellet ute så ring oss så vi kan hjelpe deg så fort som overhode mulig!

Utfør gravingen
om vinteren!

KAN BESTILLES HELE ÅRET! Vi gir rabatt på vintergraving! Graving om vinteren har mange fordeler for deg! Spesielt drenering er fint om vinteren. Ved å utføre gravearbeider i vinterhalvåret kan du oppnå inntil 6% rabatt!

Enviro Entreprenør leverer:

·      Geotekniske arbeider
·      Grunnarbeider
·      Prosjektledelse
·      Prosjektering
·      Skreddersydde rørleveranse
·      Sveising- og sveiseledelse
·      NDT
    -  Visuell testing
    -  Røntgen

Referanser på forespørsel.

Hva er fjernvarme?

Fjernvarme er et oppvarmingssystem der vann varmes opp i en ekstern fjernvarmesentral.

Vannet som holder ca 120 grader ledes inn i tradisjonelle radiatorer der, før det før det returneres til varmesentralen gjennom parallelle rør.

Vannet i varmesentralen kan varmes opp gjennom forbrenning av avfall, gass, olje, eller flis. Energikilden kan også være strøm eller overskuddsvarme fra industrien.

Fjernvarme kan også brukes til å varme forbruksvann, det vil si kranvann. Dette gjøres ved at fjernvarmevannet i fjernvarmerørene ledes inn og gjennom abonnentens kundesentral. Den fungerer da som en varmeveksler, dermed blandes ikke vann i fjernvarmerørene med kranvannet.

Ta kontakt

Må vi søke?
Pluss ikon
Mister vi vann og avløp ved utbedring av dette?
Pluss ikon
Hvordan gjennomføres et graveprosjekt?
Pluss ikon
Er det stor risiko ved graving?
Pluss ikon
Blir området tilbakestit som det var?
Pluss ikon
Er arbeidene søknadspliktige?
Pluss ikon
Kan graving utløse tilleggsarbeider?
Pluss ikon
5 stjerner

Drenering utført: De er ikke de billigste, men klart i toppskiktet innen kvalitet, oppfølging og problemløsing.

Kjartan, Hvalstad, 10. sep. 2022

5 stjerner

Jobben ble gjort iht avtale og tid. Kommunikasjonen underveis var det ingen ting å utsette på. Så kan trygt anbefale de til andre. Pris osv antas å ligge i et riktig nivå

Truls-Petter, Oslo, 16. aug. 2022

5 stjerner

Enviro gjorde en fantastisk bra drenerings jobb. De jobbet effektivt og raskt. Mandag til Torsdag 07.00-1700 i 2 uker. I mitt prosjekt kom det en del uforutsette ting som gjorde at jobben ble dyrere en først antatt. Jeg måtte pigge, bytte all masse da det kun var stor stein/fjell i grunn samt ingen tidligere drenering som medførte at jeg måtte ha to nye mottaks basseng. Jeg fikk alltid muntlig beskjed med engang de oppdaget noe og deretter fikk jeg et skriftelig tilbud på ekstraarberidets kostnader samt en forklaring på hva som måtte gjøres. Ingen språk problemer da alt gikk på norsk og svensk. De kunne startet to uker før avtalt tid som passet meg veldig bra. Vil anbefale Enviro til andre

Cornelius, Bekkestua, 3. juni 2022

5 stjerner

Må ærlig si at jeg er ekstremt fornøyd med jobben dere har gjort! Og ekstremt er det rette ordet... Veldig profesjonelt, ryddig, tydelig, ærlig og særlig tilgjengelig. Det er imponerende at prosjektleder er tilgjengelig selv på søndag og kveld for å diskutere vanskelige beslutninger. Hatten av!

Pil til høyre ikon
Pil til høyre ikon

Snakk med våre ansatte

Aina

Ordre og storkundeansvarlig
47 923 007aina@enviroas.no

Thorbjørn

Prosjektleder
952 52 033thorbjorn@enviroas.no

Simen

Prosjektleder
482 63 430simen@enviroas.no