Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Bilde av Enviro bil
Om oss

Tillit og trygghet i erfaring!

Vi er lokalisert sentralt i Oslo som betyr at vi daglig utfører oppdrag fra Drammen i vest, Gardermoen i nord og til Ski i øst.

Enviro Entreprenør tilstreber bistå alle som har behov for være tjenester. Siden tidlig 90-tallet har vi bistått privat- og bedriftsmarkedet fra Drammen i vest, Gardemoen i Nord og Ski i øst.

Det har gitt oss verdifull erfaring og kompetanse i vårt fag så vel som en samkjørt organisasjon for å møte våre kunder på best mulig måte.

Bestill gravetjenester
Ansatt i gravemaskin

Bak Enviro står

Bak Enviro entreprenør står personer som har lang fartstid i bransjen. Vi har en sterk ledelse som har har vært med på å forme bransjen vår gjennom 30 år og har vært med på utviklingen av fagområdene våre.  

Vår sammensatte kompetanse og erfaring gjør at vi i dag skal være en foretrukken leverandør og arbeidsplass for de flinkeste personene i vår bransje.

Ansatt foran gravemaskin
Far og sønn som ser på Enviro arbeide

Kundene våre

Våre kunder består av alt fra privatpersoner, borettslag/sameier, skadesaneringsselskaper og øvrige bedriftskunder. Fordi hos oss er en liten kunde like viktig som en stor.

Du som kunde kan være trygg på å bli prioritert og at alt arbeid utføres i henhold til de gjeldende standarder, lover og regler som foreligger.

Arbeidende ansatt

Med i tiden

Samtidig som vi er en bedrift med lang erfaring og sterkt faglig fokus har vi også fokus på teknologi og moderne systemer. Våre maskiner og lastebiler av nyere typer som kan gå på Biodiesel, alle administrasjonsbilene våre er helelektriske og de fleste servicebilene våre er elektriske.

Vi er til enhver tid opptatt av miljø og helse, og holder sikkerhet og maskinpark plettfritt. Vi var blant annet Norges første til å bestille Elektrisk gravemaskin fra Volvo.

Ansatt som arbeider nedi en grop

Hva leverer Enviro?

Vi skal være en foretrukket leverandør av Vann- og avløpsarbeider, drenering, fjernvarme og kabelgraving. Vi lager også fine utemiljøer dersom det ønskes.

For med kompetent arbeidskraft og en solid administrasjon kan vi utføre de fleste oppdrag i private hager, offentlige anlegg og vei.

Bilde av gravemaskin i arbeid

Ordner alt

Vi bistår gjennom hele prosessen, søker gravetillatelse, påviser kabler og leverer ferdigmelding.

Enviro Entreprenør håndterer kontakt med aktuelle etater og innehar alle nødvendige sertifiseringer for arbeidet vi utfører innen våre tjenester. Derfor kan du som kunde kan føle deg trygg gjennom hele prosjektet fra a til å.

Enviro lastebil

Kort responstid

Ved behov kan vi hjelpe til på kort tid. Vi har 24-timers døgnvakt for utrykning av gravelag med ADK- rørleggere og fagpersoner dersom det er behov for dette. Typisk er ved lekkasjer på vann- og avløpsrør at man må få stoppe dette før skadene blir større.

Dette gjør også at vi har kort responstid på øvrige henvendelser som ikke direkte er akutt. Dette er en tjeneste vi er stolt av å levere og man kan alltid forvente kort responstid på deres henvendelse til oss.

5 stjerner

Langerudsvingen 21  - Multehaug Sameie i og ii

Drenering og isolering av boligbygg med utbedring av Vann og Avløpsledninger.

5 stjerner

Boligveien 6A

Drenering og isolering av grunnmurs vegger. Etterarbeid med utlegg av jord, utvidelse av gårdsplass med kantstein og ny asfalt.  

5 stjerner

Balders gate 20-22 -  Sameiet Baldersgate 20-22 AS

Utbedring av overvannsrør i bakgård.

5 stjerner

Torshovgata 15 – Sameiet Torshovgaten 15 AS

Drenering og isolering av grunnmurskonstruksjon.

5 stjerner

Brattvollveien 32B

Utbedring av vannlekkasje ved anboring til offentlig hovedledning.

5 stjerner

Niels Juels Gate  – Sameie Behrens gate 8 AS

Utskiftning av Vann og avløpsledninger på tvers av Niels Juels Gate.

5 stjerner

Haraldsheimen Oslo – Norges største hostell

Utskiftning omlegging av vannledninger fra kommunal hovedledning inn til sentral i kjeller.

5 stjerner

Drenering utført: De er ikke de billigste, men klart i toppskiktet innen kvalitet, oppfølging og problemløsing.

Kjartan, Hvalstad, 10. sep. 2022

5 stjerner

Jobben ble gjort iht avtale og tid. Kommunikasjonen underveis var det ingen ting å utsette på. Så kan trygt anbefale de til andre. Pris osv antas å ligge i et riktig nivå

Truls-Petter, Oslo, 16. aug. 2022

5 stjerner

Enviro gjorde en fantastisk bra drenerings jobb. De jobbet effektivt og raskt. Mandag til Torsdag 07.00-1700 i 2 uker. I mitt prosjekt kom det en del uforutsette ting som gjorde at jobben ble dyrere en først antatt. Jeg måtte pigge, bytte all masse da det kun var stor stein/fjell i grunn samt ingen tidligere drenering som medførte at jeg måtte ha to nye mottaks basseng. Jeg fikk alltid muntlig beskjed med engang de oppdaget noe og deretter fikk jeg et skriftelig tilbud på ekstraarberidets kostnader samt en forklaring på hva som måtte gjøres. Ingen språk problemer da alt gikk på norsk og svensk. De kunne startet to uker før avtalt tid som passet meg veldig bra. Vil anbefale Enviro til andre

Cornelius, Bekkestua, 3. juni 2022

5 stjerner

Må ærlig si at jeg er ekstremt fornøyd med jobben dere har gjort! Og ekstremt er det rette ordet... Veldig profesjonelt, ryddig, tydelig, ærlig og særlig tilgjengelig. Det er imponerende at prosjektleder er tilgjengelig selv på søndag og kveld for å diskutere vanskelige beslutninger. Hatten av!

Pil til høyre ikon
Pil til høyre ikon

Snakk med våre ansatte

Aina

Aina

Ordre og storkundeansvarlig
47 923 007aina@enviroas.no
Thorbjørn

Thorbjørn

Prosjektleder
952 52 033thorbjorn@enviroas.no
Simen

Simen

Prosjektleder
482 63 430simen@enviroas.no