Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Din pålitelige partner for:

Tining av frosne vannrør

I vinterhalvåret når kulden kommer, så er det ikke uvanlig å oppleve frosne vannrør. Dette kan føre til ubehagelige overraskelser som vannlekkasjer, manglende tilgang til varmt vann og alvorlige skader på vannforsyningssystemet ditt. I slike øyeblikk trenger du en pålitelig partner med lang erfaring for å hjelpe deg med å takle problemet raskt og effektivt.

Vårt dedikerte team i Enviro Entreprenør har lang erfaring med tining av frosne vannrør og har døgnvakt 24/7 hele året -  er det akutt ring oss på 09970.

24t service

Telefon ikon

09970

Vi hjelper til med en gang! Tett Avløp eller andre lekkasjer?
Vi har døgnvakt 24 timer i døgnet for å kunne hjelpe med en gang. Er uhellet ute så ring oss så vi kan hjelpe deg så fort som overhode mulig!

Utfør gravingen
om vinteren!

KAN BESTILLES HELE ÅRET! Vi gir rabatt på vintergraving! Graving om vinteren har mange fordeler for deg! Spesielt drenering er fint om vinteren. Ved å utføre gravearbeider i vinterhalvåret kan du oppnå inntil 6% rabatt!

Våre tjenester for tining av frosne vannrør inkluderer:

1.    Hurtigrespons: Vi forstår at tid er avgjørende når det gjelder frosne rør. Derfor har vi et beredskapsteam som er klare til å rykke ut og takle problemet umiddelbart. Uansett når du står overfor en nødsituasjon, kan du stole på oss for å reagere raskt.

2.    Teknisk kompetanse: Enviro Entreprenør har et dedikert team av erfarne fagfolk som er dyktige i å bruke avanserte metoder og utstyr for å tine frosne vannrør trygt og effektivt. Vi tar alle nødvendige forholdsregler for å unngå skader på rørene og minimere risikoen for lekkasjer.

3.    Miljøvennlige løsninger: Som vårt navn antyder, er miljøet viktig for oss. Vi bruker bærekraftige metoder og teknologi for å tine vannrørene, og vi sørger for at våre løsninger er i tråd med de høyeste miljøstandardene.

4.    Kundeservice: Kundetilfredshet er vår øverste prioritet. Vårt team er dedikert til å gi deg den beste opplevelsen, fra første henvendelse til jobben er fullført. Vi er tilgjengelige for å svare på dine spørsmål og bekymringer hele veien.

Tining av frosne rør fikser vi med trykk og vann – vi har utstyret som trengs. Vårt dedikerte team er klare til å hjelpe deg med å få vannet tilbake i kranene dine på kortest mulig tid.

Kontakt oss i dag for å dra nytte av vår ekspertise og erfaring. I mer enn 30 år har vi bistått både private, bedrifter og borettslag.

No items found.
Pil til høyre ikon
Pil til høyre ikon

Snakk med våre ansatte