Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Din pålitelige partner for:

Tining av frosne rør

Tining av froste vann og avløpsrør bestilles hos oss.

Tining av frosne rør fikser vi med høytrykk og varmt vann – vi har utstyret som trengs.

Vårt dedikerte team er klare til å hjelpe deg med å få vannet tilbake i kranene dine på kortest mulig tid.

24t service

Telefon ikon

09970

Vi hjelper til med en gang! Tett Avløp eller andre lekkasjer?
Vi har døgnvakt 24 timer i døgnet for å kunne hjelpe med en gang. Er uhellet ute så ring oss så vi kan hjelpe deg så fort som overhode mulig!

RING OSS

Telefon ikon

09970

Mistet vanntilførselen eller har andre fryste rør? Ikke fortvil!

Hjelpen er nær, vi hjelper til med riktig kompetanse og utstyr.

Vi har 24-7 Service // Akutt utrykning ved behov.

Utfør gravingen
om vinteren!

KAN BESTILLES HELE ÅRET! Vi gir rabatt på vintergraving! Graving om vinteren har mange fordeler for deg! Spesielt drenering er fint om vinteren. Ved å utføre gravearbeider i vinterhalvåret kan du oppnå inntil 6% rabatt!

VI HJELPER DEG MED EN GANG.

I vinterhalvåret når kulden kommer, så er det ikke uvanlig å oppleve frosne vannrør. Dette kan føre til ubehagelige overraskelser som vannlekkasjer, manglende tilgang til varmt vann og alvorlige skader på vannforsyningssystemet ditt. I slike øyeblikk trenger du en pålitelig partner med lang erfaring for å hjelpe deg med å takle problemet raskt og effektivt.

Våre tjenester for tining av frosne vannrør inkluderer:

Hurtigrespons: Vi forstår at tid er avgjørende når det gjelder frosne rør. Derfor har vi et beredskapsteam som er klare til å rykke ut og takle problemet umiddelbart. Uansett når du står overfor en nødsituasjon, kan du stole på oss for å reagere raskt.
Teknisk kompetanse
: Enviro har et dedikert team av erfarne fagfolk som er dyktige i å bruke avanserte metoder og utstyr for å tine frosne vannrør trygt og effektivt. Vi tar alle nødvendige forholdsregler for å unngå skader på rørene og minimere risikoen for lekkasjer.
Miljøvennlige løsninger: Som vårt navn antyder, er miljøet viktig for oss. Vi bruker bærekraftige metoder og teknologi for å tine vannrørene, og vi sørger for at våre løsninger er i tråd med de høyeste miljøstandardene.
Kundeservice
: Kundetilfredshet er vår øverste prioritet. Vårt team er dedikert til å gi deg den beste opplevelsen, fra første henvendelse til jobben er fullført. Vi er tilgjengelige for å svare på dine spørsmål og bekymringer hele veien.

Kontakt oss i dag for å dra nytte av vår ekspertise og erfaring. I mer enn 30 år har vi bistått både private, borettslag og bygningseiere.

Mister vi vann og avløp ved utbedring av dette?
Pluss ikon
No items found.
Pil til høyre ikon
Pil til høyre ikon

Snakk med våre ansatte

Aina

Ordre og storkundeansvarlig
47 923 007aina@enviroas.no

Thorbjørn

Prosjektleder
952 52 033thorbjorn@enviroas.no

Simen

Prosjektleder
482 63 430simen@enviroas.no