Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Din pålitelige partner for:

Rørinspeksjon

Finne lekkasje, sjekke tilstand eller lokalisere Vann- og Avløpsrør? Bestill en rørinspeksjon av oss.  Vi hjelper privatpersoner, rørleggere, borettslag og andre. Inspeksjonsbiler er utstyrt for både spyling, lekkasjesøk og trasesøk -  alt er på plass med engang ved behov.

24t service

Telefon ikon

09970

Vi hjelper til med en gang! Tett Avløp eller andre lekkasjer?
Vi har døgnvakt 24 timer i døgnet for å kunne hjelpe med en gang. Er uhellet ute så ring oss så vi kan hjelpe deg så fort som overhode mulig!

BESTILL HER

Telefon ikon

09970

Kamerainspeksjon
Spesialkamera kjøres i rørene og man får filmet tilstanden på rørets innvendige vegger.
Trasesøk
Lokaliserer rørets beliggenhet under bakken.
Lekkasjesøk
Lekkasjepunk søkes opp ved bruk av gass, korrelering eller marklytting.

Utfør gravingen
om vinteren!

KAN BESTILLES HELE ÅRET! Vi gir rabatt på vintergraving! Graving om vinteren har mange fordeler for deg! Spesielt drenering er fint om vinteren. Ved å utføre gravearbeider i vinterhalvåret kan du oppnå inntil 6% rabatt!

Rørinspeksjon - hva gir det? 


Rørinspeksjon gir en oversikt over tilstanden på rørene deres med graderinger fra 1-4 på hvor alvorlig feilene er. Dere mottar en skriftlig rapport med film som viser rørets tilstand. Inspeksjonen kan gjøres både motstrøms og medstrøms, altså fra den ene eller andre enden av røret. Inspeksjonene kan gjøres fra stakeluker (utvendige og innvendige), toaletter sluk og vask.  

Etter en inspeksjon vil vi bistå dere med metode for utbedring og tilby dette utført.

Skadene er potensielt store


Det gjelder å få fikset private vann og avløpsrør med en gang. Skadene er potensielt veldig store på både miljø, bygg og eiendeler. Dette er kritisk å få orden på, det er derfor vi er her 24 timer i døgnet slik at dere alltid får hjelp. Vi er alltid tilgjengelige og har korte responstider.

Vi er stolte over kunne hjelpe alle som har problemer med vann og avløp i Oslo og omegn, fra Drammen, opp til Gardemoen og ned til Son. Vi er i beredskap og hjelper deg innen kort tid! Erfaringen vår skal gjøre at vann og avløp blir fikset på best mulig måte, med trygghet og tillit sørger vi for at dette blir gjort korrekt.

No items found.
Pil til høyre ikon
Pil til høyre ikon

Snakk med våre ansatte

Aina

Ordre og storkundeansvarlig
47 923 007aina@enviroas.no

Thorbjørn

Prosjektleder
952 52 033thorbjorn@enviroas.no

Simen

Prosjektleder
482 63 430simen@enviroas.no