Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Din pålitelige partner for:

Utemiljø

Enviro Entreprenør leverer komplette utomhusanlegg som gårdsplasser, planering av hager, offentlige uterom og veier. Nøkkelen for et varlig utemiljø ligger i riktig grunnarbeid, materialvalg og løsninger. Vi sørger for dette.

Enten det skal lages nytt eller rehabilitere eksisterende utemiljø så vil vi hjelpe med å skape det beste resultatet med hensyn til utseende, funksjon og ikke minst levetid.

24t service

Telefon ikon

09970

Vi hjelper til med en gang! Tett Avløp eller andre lekkasjer?
Vi har døgnvakt 24 timer i døgnet for å kunne hjelpe med en gang. Er uhellet ute så ring oss så vi kan hjelpe deg så fort som overhode mulig!

Utfør gravingen
om vinteren!

KAN BESTILLES HELE ÅRET! Vi gir rabatt på vintergraving! Graving om vinteren har mange fordeler for deg! Spesielt drenering er fint om vinteren. Ved å utføre gravearbeider i vinterhalvåret kan du oppnå inntil 6% rabatt!

Vi tar med oss erfaringen fra offentlige uterom inn til private utemiljø. Her er typiske leveranser vi har høy kompetanse på å levere:  

  • Planering av hager, gårdsplasser og veier
  • Grøntareal, utlegg av jord, plen, bark, hagestein etc.
  • Beplatning
  • Asfaltering og belegningsstein
  • Granitt støttemurer, portstolper, trapper og annet
  • Granitt kantsteiner, heller og andre steinelementer
  • Grunnarbeid for garasjer, boder etc.

Grunnarbeidet er det viktigste

Lag et utemiljø hvor det ikke er tatt snareveier med grunnarbeidet. Et fint utemiljø skal både være lettstelt, funksjonabelt og pent å se på – og det for flere generasjoner. Et riktig grunnlag med drenerende, stabile masser og komprimering er nødvendig for et varig og pent resultat – dette gjelder da ikke planering av jord/gress. Så sørg for å få dette gjort sikkerlig med sikkerhet om at det ikke tas snareveier.

Må vi søke?
Pluss ikon
Hvordan gjennomføres et graveprosjekt?
Pluss ikon
5 stjerner

Drenering utført: De er ikke de billigste, men klart i toppskiktet innen kvalitet, oppfølging og problemløsing.

Kjartan, Hvalstad, 10. sep. 2022

5 stjerner

Jobben ble gjort iht avtale og tid. Kommunikasjonen underveis var det ingen ting å utsette på. Så kan trygt anbefale de til andre. Pris osv antas å ligge i et riktig nivå

Truls-Petter, Oslo, 16. aug. 2022

5 stjerner

Enviro gjorde en fantastisk bra drenerings jobb. De jobbet effektivt og raskt. Mandag til Torsdag 07.00-1700 i 2 uker. I mitt prosjekt kom det en del uforutsette ting som gjorde at jobben ble dyrere en først antatt. Jeg måtte pigge, bytte all masse da det kun var stor stein/fjell i grunn samt ingen tidligere drenering som medførte at jeg måtte ha to nye mottaks basseng. Jeg fikk alltid muntlig beskjed med engang de oppdaget noe og deretter fikk jeg et skriftelig tilbud på ekstraarberidets kostnader samt en forklaring på hva som måtte gjøres. Ingen språk problemer da alt gikk på norsk og svensk. De kunne startet to uker før avtalt tid som passet meg veldig bra. Vil anbefale Enviro til andre

Cornelius, Bekkestua, 3. juni 2022

5 stjerner

Må ærlig si at jeg er ekstremt fornøyd med jobben dere har gjort! Og ekstremt er det rette ordet... Veldig profesjonelt, ryddig, tydelig, ærlig og særlig tilgjengelig. Det er imponerende at prosjektleder er tilgjengelig selv på søndag og kveld for å diskutere vanskelige beslutninger. Hatten av!

Pil til høyre ikon
Pil til høyre ikon

Snakk med våre ansatte

Aina

Ordre og storkundeansvarlig
47 923 007aina@enviroas.no

Thorbjørn

Prosjektleder
952 52 033thorbjorn@enviroas.no

Simen

Prosjektleder
482 63 430simen@enviroas.no