Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
TETTE AVLØP – LEKKASJE PÅ VANNRØR – LEKKASJE PÅ AVLØPSRØR – VANNSAMLINGER- LEKKASJER

Er uhellet ute? Har du lekkasje i Vann eller Avløpsrør?

24t service

Vi hjelper til med en gang! Tett Avløp eller andre lekkasjer?
Vi har døgnvakt 24 timer i døgnet for å kunne hjelpe med en gang. Er uhellet ute så ring oss så vi kan hjelpe deg så fort som overhode mulig!

Det gjelder å få stanset lekkasje på private vann og avløpsledninger så fort det lar seg gjøre. En lekkasje eller blokkering kan gå umerket hen i en god stund, eller det kan gi utslag som tilbakeslag, lukt, vannstråle – uansett så gjelder det å få bukt med problemet ved første mulighet!

Vi er stolte over å i dag å være den ledende Vann og Avløpsentreprenøren som kan hjelpe alle som har problemer med vann og avløp i Oslo om omegn, fra Drammen, opp til Gardemoen og ned til Son. I 30 år har vi vært beredt og vi er her fortsatt for å hjelpe de som trenger det. Erfaringen vår skal gjøre at vann og avløp blir fikset på best mulig måte, med trygghet og tillit sørger vi for at dette blir gjort korrekt.

Husk: Arbeidene er søknadspliktig mot aktuelle etater, akutt, pålegg eller ikke. Dette slurves med av mange hvor du eller dere potensielt står igjen med nye utfordringer og kostnader. Vi sørger for at dette ikke blir tilfelle hos dere.
Vi vet hvor viktig deg kan være å få rask hjelp. Ubehaget og skadene kan øke i løpet av kort tid. Vi har derfor vakt 24 timer i døgnet hvor vi alltid kan hjelpe til så raskt som mulig.  

Vi er her når du behøver det. Ring 09970!

Kontakt oss
No items found.
x ikon

Akutt behov?

Klikk her!