Din leverandør av:

Fibergraving

Fibergraving er prosessen med å grave opp jorden for å legge ned fiberoptiske kabler. Fiberoptiske kabler er laget av glass eller plast, og de brukes til å overføre data ved hjelp av lys.

Fordelene med fiber er at det gir høyere hastigheter og mer stabil internettilgang, samt muligheter for å implementere avanserte tjenester som HD-video og virtuell virkelighet. Det å ha et fiberoptisk nettverk gir også økt konkurranseevne og økonomisk utvikling i området.

24t service

Telefon ikon

09970

Vi hjelper til med en gang! Tett Avløp eller andre lekkasjer?
Vi har døgnvakt 24 timer i døgnet for å kunne hjelpe med en gang. Er uhellet ute så ring oss så vi kan hjelpe deg så fort som overhode mulig!

Utfør gravingen
om vinteren!

KAN BESTILLES HELE ÅRET! Vi gir rabatt på vintergraving! Graving om vinteren har mange fordeler for deg! Spesielt drenering er fint om vinteren. Ved å utføre gravearbeider i vinterhalvåret kan du oppnå inntil 6% rabatt!

Fibergraving kan utføres på flere måter, avhengig av terræn og omgivelser. En vanlig metode er å grave en grøft langs veien eller gaten der fiberoptiske kablene skal legges.

Fiberoptiske kabler er svært viktige for internettilgang, telekommunikasjon og andre databaserte tjenester.

I noen tilfeller kan det også være nødvendig å grave under veier eller andre hindringer ved hjelp av underjordiske graverobotter.

Det er viktig å søke om tillatelse til å grave fra kommunen eller andre relevante offentlige etater. Fibergraving kan ha en viss påvirkning på miljøet, så det er viktig å følge alle relevante lover og reguleringer.

Fibergraving er prosessen med å grave opp jorden for å legge ned fiberoptiske kabler. Fiberoptiske kabler kan graves og anlegges både trygt, riktig og effektivt.
Enviro bistår forskjellige aktører med prosjekter hvor det skal graves og trekkes fiber.  

Tettbebygde strøk, som Oslo sentrum eller frie omgivelser som den glade landevei?
Vi bistår med utbyggingen!

Ta kontakt med oss forprising og andre forespørsler rundt dette. Vi er sørger for gjennomføring av arbeidene som avtalt med graving av fiberoptiske kabler og trekking av kabler. Ta kontakt med Simen Aspestrand hos oss for interesse og pris forespørsler.

Generelt om fiberoptikk:

Fordelene med fiberoptiske kabler er at det gir høyere hastigheter og mer stabil internettilgang, samt muligheter for å implementere avanserte tjenester som HD-video og virtuell virkelighet. Det å ha et fiberoptisk nettverk gir også økt konkurranseevne og økonomisk utvikling i området. Vi er stolte over å hjelpe til med denne utbyggingen!

Må vi søke?
Pluss ikon
Mister vi vann og avløp ved utbedring av dette?
Pluss ikon
Hvordan gjennomføres et graveprosjekt?
Pluss ikon
Er det stor risiko ved graving?
Pluss ikon
5 stjerner

Drenering utført: De er ikke de billigste, men klart i toppskiktet innen kvalitet, oppfølging og problemløsing.

Kjartan, Hvalstad, 10. sep. 2022

5 stjerner

Jobben ble gjort iht avtale og tid. Kommunikasjonen underveis var det ingen ting å utsette på. Så kan trygt anbefale de til andre. Pris osv antas å ligge i et riktig nivå

Truls-Petter, Oslo, 16. aug. 2022

5 stjerner

Enviro gjorde en fantastisk bra drenerings jobb. De jobbet effektivt og raskt. Mandag til Torsdag 07.00-1700 i 2 uker. I mitt prosjekt kom det en del uforutsette ting som gjorde at jobben ble dyrere en først antatt. Jeg måtte pigge, bytte all masse da det kun var stor stein/fjell i grunn samt ingen tidligere drenering som medførte at jeg måtte ha to nye mottaks basseng. Jeg fikk alltid muntlig beskjed med engang de oppdaget noe og deretter fikk jeg et skriftelig tilbud på ekstraarberidets kostnader samt en forklaring på hva som måtte gjøres. Ingen språk problemer da alt gikk på norsk og svensk. De kunne startet to uker før avtalt tid som passet meg veldig bra. Vil anbefale Enviro til andre

Cornelius, Bekkestua, 3. juni 2022

5 stjerner

Må ærlig si at jeg er ekstremt fornøyd med jobben dere har gjort! Og ekstremt er det rette ordet... Veldig profesjonelt, ryddig, tydelig, ærlig og særlig tilgjengelig. Det er imponerende at prosjektleder er tilgjengelig selv på søndag og kveld for å diskutere vanskelige beslutninger. Hatten av!

Pil til høyre ikon
Pil til høyre ikon

Snakk med våre ansatte